delicia_choco

Delicia Chocolate Cake

Замрзната торта од бисквитно тесто со чоколадно полнење и чоколаден сос, украсена со бело чоколадо.

1100g

delicia_nougat

Delicia Nougat Cake

Замрзната торта од бисквитно тесто со млечно полнење прелиена со чоколаден сос, украсена со лешници.

1100g

delicia_raspbery

Delicia Raspberry Cake

Замрзната торта од бисквитно тесто со млечно полнење , украсена со малини.

1200g

delicia_schw

Delicia Schwarzwald Cake

Замрзната торта од бисквитно тесто со млечно полнење , украсена со вишни и делови од темно чоколадо.

1100g

delicia_tiramisu

Delicia Tiramisu Cake

Замрзната торта од бисквитно тесто со вкус на кафе и крем со вкус на тирамису, украсена со какао во прав.

1000g

delicia_toffi

Delicia Toffi Cake

Замрзната торта од бисквитно тесто со млечно полнење и прелив од карамела, прелиена со чоколадо, украсена со кикиритки.

1000g

Schwarzwald_big

Delicia Schwarzwald

Замрзната торта од бисквитно тесто, млечен крем, алкохолен дестилат и делови од темно чоколадо.

4 х 75g/ 300g

chocolate_big

Delicia Chocolate

Замрзната торта со чоколаден крем, бисквитно тесто, чоколаден сос и алкохолен дестилат.

4 х 75g/ 300g

HAZELNAT_big

Delicia Hazelnut

Замрзната торта од бисквитно тесто, чоколаден крем, млечен крем од ванила, чоколаден сос и алкохолен дестилат.

4 х 75g/ 300g

tiramisu_big

Delicia Tiramisu

Замрзната торта од бисквитно тесто со вкус на кафе , тирамису крем, алкохолен дестилат, украсена со какао во прав.

4 х 75g/ 300g

Wafli-Delicia

Delicia Waffles

Замрзнати полупечени вафли.

300g