cool_malina_cermat

Easy Chocolate

Сладолед со вкус на какао, прелиен со чоколаден супститут.

65ml/40g

cool_malina_cermat

Easy Jagoda

Сладолед со вкус на јагода, прелиен со чоколаден супститут.

65ml/40g

cool_malina_cermat

Easy Vanila

Сладолед со вкус на ванила, прелиен со чоколаден супститут.

65ml/40g

cool_malina_cermat

Cool Malina

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на малина.

65ml/45g

coko_pelister_cermat

Coko Pelister

Сладолед со вкус на ванила, прелиен со чоколаден супститут.

80ml/50g

ROMANSAjagoda

Romansa Jagoda- Vanila

Сладолед со вкус на јагода, ванила и какао прелив.

115ml/60g

roler_img_cermat

Roler Kajsija-Šumsko-Limon

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на кајсија, шумско овошје и лимон.

90ml/70g

roler_img_cermat

Roler Jagoda-Vanila-Limon

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на јагода и лимон и сладолед со вкус на ванила.

90ml/70g

romansa_img_cermat

Romansa Vanila

Сладолед со вкус на крцкаво чоколадо, ванила и какао прелив.

115ml/60g

sandwich_img_cermat

Sandwich

Сладолед со вкус на млеко и ванила со додаток на бисквита.

110ml/60g

Maxi_sandwich_img_cermat

Maxi Sandwich

Сладолед со вкус на ванила, со додаток бисквити, збогатен со млечно чоколадо и мрвици од чоколаден супститут, декориран со парчиња карамелизирани кикири и лешници.

150ml/90g

Candy Star

Candy Star

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со дражеи и парчиња од дражеи од млечно чоколадо.

65ml/55g

Chunga Lunga

Chunga Lunga

Сладолед со вкус на шумско овошје.

65ml/55g

sandwich_img_cermat

Choco Star

Сладолед со вкус на какао, прелиен со чоколаден супститут и збогатен со парчиња од кикиритки.

85ml/55g

Imperial

Imperial Cokolado-Vanila

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на чоколадо и ванила, прелиен со чоколаден прелив и мали парчиња кикиритки.

125ml/75g

Imperial

Imperial Jagoda -Vanila

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на јагода и ванила, прелиен со прелив од јагода

125ml/75g

coolcoko

Cool Coko

Сладолед со вус на чоколадо.

65ml/45g

Imperialsumsko

Imperial Šumsko Ovošje -Vanila

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на ванила и шумско овошје, прелиен со прелив од шумско овошје.

125ml/75g

impuls_euro_gol

Euro Gool

Сладолед со вкус на ванила.

125ml/65g

illusionlimeta

illusion Limeta

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на лимон и ванила.

110ml/65g

impuls_metropoli_double1

Metropoli Double Caramel – San Francisco

Сладолед со вкус на бурбон ванила, прелиен со глазура со вкус на чоколадо 8%, прелив карамел 19% и млечно чоколадо 24%.

110ml/65g

impuls_metropoli_double2

Metropoli Double Raspberry – Saint Petersburg

Сладолед со вкус на малина, прелиен со глазура со вкус на чоколадо 8%, прелив малина 19% и млечно чоколадо 24%.

110ml/65g

impuls_metropoli_gold1

Metropoli Gold Barcelona

Крем сладолед со вкус на шумско овошје, збогатен со прелив од шумско овошје и прелиен со млечно чоколадо.

110ml/65g

impuls_metropoli_gold2

Metropoli Gold Monaco

Крем сладолед со вкус на ванила, збогатен со бел прелив, прелиен со бело чоколадо збогатен со крцкав бадем и лешник.

110ml/65g

impuls_metropoli_gold3

Metropoli Gold Paris

Сладолед со вкус на какао, збогатен со прелив со вкус на какао, прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

110ml/65g

impuls_metropoli1

Metropoli London

Сладолед со вкус на какао, збогатен со прелив со вкус на какао, прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

85ml/60g

impuls_metropoli2

Metropoli Brussels

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, прелиен со бело чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

85ml/60g

impuls_metropoli3

Metropoli Berlin

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна, прелиен со мешавина од млечно чоколадо и чоколаден супститут декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

85ml/60g

Metropoli_rio

Metropoli Rio

Сладолед со вкус на ванила и малина, збогатен со прелив со вкус на малина, прелиен со млечно чоколадо и чоколаден супститут, декориран со парчиња од кикиритки и лешници.

85ml/60g

impuls_sunny_coko

Sunny Cokolado - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и чоколадо, прелиен со какао прелив.

65ml/39g

impuls_sunny_jagoda

Sunny Jagoda - Vanila

Сладолед со вкус на јагода и ванила, прелиен со какао прелив.

65ml/39g

illusionmalina

illusion Malina

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на малина и ванила.

110ml/65g

hellokidscokolado

Hello kids Cokolado - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и прелив од какао.

90ml/45g

hellokidsjagoda

Hello kids Jagoda - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и прелив од јагода.

90ml/45g

impuls_stracatela

Straciatella

Сладолед со вкус на млеко, прелиен со чоколаден супститут и збогатен со мрвици од чоколаден супститут.

85ml/55g

Imperialvanila

Imperial Vanila

Крем сладолед во вафел корнет, со вкус на ванила, прелиен со чоколаден прелив и мали парчиња кикиритки.

125ml/75g

impuls_tropico

Tropico

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на портокал и маракуја.

105ml/100g

TROPICO-Jagoda

Tropico - Jagoda

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на јагода.

105ml/100g

multipackczvezda

Multipack My Team my Ice-cream 4/1

Сладолед со вкус на ванила.

260g

multipackpartizan

Multipack My Team my Ice-cream 4/1

Сладолед со вкус на ванила.

260g

Mondo visna

Mondo Višna - Vanila

Сладолед со вкус на ванила, прелиен со прелив од вишна.

140ml/65g

mondo coko

Mondo Cokolado - Vanila

Сладолед со вкус на ванила, прелиен со чоколадо.

140ml/65g

Metropoli-Berlin

Metropoli Berlin

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со парчиња млечно чоколадо.

140ml/65g

Metropoli-Brussels

Metropoli Brussels

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколадо.

140ml/65g

Etropoli-Istanbul

Metropoli Istanbul

Сладолед со вкус на млеко, збогатен со прелив со вкус на смоква, декориран со смокви.

140ml/65g

Metropoli-London

Metropoli London

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив.

140ml/65g

Metropoli-Madagaskar

Metropoli Madagaskar

Сладолед со вкус на ванила.

140ml/65g

Metropoli-Madrid

Metropoli Madrid

Сладолед со вкус на јагода, збогатен со прелив со вкус на јагода.

140ml/65g

Metropoli-Vienna

Metropoli Vienna

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив.

140ml/65g

impuls_tornado_coko

Tornado Vanila - Cokolado

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на какао и ванила, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.

260ml/150g

impuls_tornado_vanila

Tornado Vanila

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на ванила, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.

260ml/150g

impuls_tornado_coko

Tornado Cokolado - Puter od kikiritki

Крем сладолед во бисквитен корнет, со вкус на какао и путер од кикиритки, прелиен со чоколадо и изобилство од чоколаден прелив.

260ml/150g

multipack 2

Multipack Snežec 7/1

Сладолед со вкус на ванила прелиен со какао прелив.

455ml

supercono

Multipack Super Cono 6/1

Сладолед со вкус на ванила прелиен со какао прелив.

455ml

multipack 3

Multipack Sunny 4/1

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на јагода и портокал и сладолед со вкус на ванила.

320ml/260g

multipack

Multipack Mini Roler Tattos 8/1

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на јагода и лимон и сладолед со вкус на ванила.

320g/440ml

multipack 4

Multipack Ice cream Puzzle

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на јагода и лимон и сладолед со вкус на ванила.

320ml/260g

karesa_borovinka_vanila

Karessa Sorbet - Borovinka - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и боровинка.

1000ml/450g

karesa_cokolado_vanila

Karessa Cokolado - Vanila

Сладолед со вкус на чоколадо и ванила.

1000ml/450g

karesa_lesnik_vanila

Karessa Lešnik - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и лешник.

1000ml/450g

karesa_malina_vanila

Karessa Sorbet - Malina - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и малина.

1000ml/450g

karesa_jagoda_vanila

Karessa Jagoda -Vanila

Сладолед со вкус на ванила и јагода.

1000ml/450g

karesa_familijarno

Karessa Cokolado -Vanila - Jagoda

Сладолед со вкус на чоколадо, ванила и јагода.

1000ml/450g

variagato_biscoto

Variagato Biscotto

Сладолед со вкус на бисквита, збогатен со какао прелив, декориран со парчиња од бисквита.

900ml/450g

variagato_ice

Variagato Ice Cherry

Сладолед со вкус на какао, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со мрвици од чоколаден супститут.

900ml/450g

variagato_smokva

Variagato Smokva

Сладолед со вкус на млеко, збогатен со прелив со вкус на смоква, декориран со парчиња смокви.

900ml/450g

variagato_stracatela

Variagato Stracciatella

Сладолед со вкус на млеко, збогатен со прелив со вкус на какао, декориран со мрвици од чоколаден супститут.

900ml/450g

variagato_visna

Variagato Višna

Сладолед со вкус на млеко , збогатен со прелив со вкус на вишна.

900ml/450g

variagato_cresa_big

Variagato 4

Сладолед со вкус на чоколадо,ванила,лешник и млеко со прелив со вкус од вишна,чоколадо и бело чоколадо збогатен со чоколадни парчиња.

900ml/450g

Variagatoclassic

Variagato 4 Classic

Сладолед со вкус на чоколадо збогатен со прелив какао крем, сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на јагода и сладолед со вкус на крема пастичера, збогатен со прелив со вкус на малина, декориран со парчиња од темно и бело чоколадо.

900ml/450g

Variagatosumphonie

Variagato 4 Symphony

Сладолед со вкус на чоколадо,ванила,лешник и млеко со прелив со вкус од вишна,какао и бело чоколадо збогатен со чоколадни парчиња.

900ml/450g

variagatocremebrule

Variagato 4 Creme Brulee

Сладолед со вкус на крем бруле збогатен со прелив карамел, сладолед со вкус на бачии бисквит збогатен со прелив какао крем и сладолед со вкус на ванила збогатен со прелив карамел, декорирани со бели и црни чоколадни парчиња.

900ml/550g

variagatosonata

Variagato 4 Sonata

Сладолед со вкус на шумско овошје, збогатен со прелив со вкус на шумско овошје, сладолед со вкус на јагода и ванила збогатен со прелив со вкус на јагода и сладолед со вкус на јогурт збогатен со прелив со вкус на лимон, декориран со бели чоколадни парчиња со вкус на јагода и сладолед со вкус на крема пастичера, збогатен со прелив со вкус на малина, декориран со парчиња од темно и бело чоколадо.

900ml/550g

Variagato-Forest-fruit

Variagato Forest Fruit

Сладолед со вкус на ванила и шумско овошје, збогатен со прелив со вкус на шумско овошје.

900ml/550g

metropoli_berlino

Metropoli Berlino

Сладолед со вкус на какао и ванила, збогатен со прелив со вкус на вишна, декориран со парчиња млечно чоколадо и вишни.

1000ml/500g

metropoli_brusels

Metropoli Brussels

Сладолед со вкус на чоколадо и забалјоне, збогатен со прелив со вкус на лешник и бело чоколадо, декориран со парчиња млечно чоколао и лешници.

1000ml/500g

metropoli_milano

Metropoli Milano

Сладолед со вкус на бисквита збогатен со бисквитен прелив, декориран со парчиња чоколадо и бисквити.

1000ml/500g

metropoli_london

Metropoli Londra

Сладолед со вкус на вафел, збогатен со прелив со вкус на лешник и карамела, декориран со парчиња крокант.

1000ml/500g

metropoli_rio

Metropoli Rio

Сладолед со вкус на ванила, збогатен со прелив со вкус на лешник и малина, декориран со парчиња млечно чоколадо.

1000ml/500g

Polarcokolado

Polar Cokolado -Vanila

Сладолед со вкус на ванила и какао.

900ml/450g

Polarjagoda

Polar Jagoda - Vanila

Сладолед со вкус на ванила и јагода.

900ml/450g

leo_coko

Multipack Leo Chocolate 6/1

Сладолед со вкус на какао, прелиен со какао прелив, збогатен со крцкави парчиња кикиритки.

390ml/240g

leo_vanila

Multipack Leo Vanila 6/1

Сладолед со вкус на ванила, прелиен со какао прелив, збогатен со крцкави парчиња кикиритки.

390ml/240g

bounty_stick_wrapper

Bounty X-TRA bar

Млечен сладолед со вкус на кокос, обложен со вкусно чоколадо и крцкав кокос.

51.6g

snickers_xtra_wrapper

Snickers X-TRA ice bar

Млечен крем сладолед со карамел, збогатен со неодолива комбинација на крцкави кикиритки и мазен слој на карамел на врвот на млечниот сладолед, покриен со крцкав слој на чоколадо.

73ml/66g

mars_xtra_wrapper

Mars X-TRA ice bar

Млечен крем сладолед, со карамел , покриен со крцкав слој на чоколадо.

70ml/60g

twix

Twix X-TRA ice bar

Сладолед со крцкав Твикс бисквит , крем сладолед, мазен слој од карамел на врвот, покриен со вкусна чоколадна облога.

58ml/47g

snickers_stapce_big

Snickers IC Stick

Млечен сладолед со карамел, збогатен со неодолива комбинација на крцкави кикиритки и мазен слој на карамел на врвот на млечниот сладолед, покриен со чоколадна школка.

100ml/73.5g

Duo

Multipack Duo 8/1

Сладолед со вкус на ванила и какао, прелиен со прелив од какао.

600ml/400g

Idol

Multipack Idol 6/1

Сладолед со вкус на млеко и додаток од бисквита.

660ml/390g

MotoCross

Multipack Moto Cross 8/1

Сладолед со вкус на ванила и какао, прелиен со какао прелив.

640ml/320g

Roler

Multipack Roler 7/1

Замрзнат ароматизиран десерт со вкус на јагода и лимон и сладолед со вкус на ванила.

560ml/490g

Romansa

Multipack Romansa 5/1

Сладолед со вкус на ванила и крцкаво чоколадо.

575ml/300g

TopCono

Multipack Top Cono 5/1

Сладолед со вкус на ванила,бисквитен корнет,прелиен со чоколадо и прелив од вишна.

550ml/360g

TOTOBanana

Multipack Toto Banana 8/1

Сладолед со вкус на банана и какао, прелиен со чоколаден прелив.

600m/456g

creambananasmall

Multipack Cream Banana 4/1

Сладолед со вкус на банана прелиен со какао прелив.

280ml/132g

eurogolsmall

Multipack Euro Gool 6/1

Сладолед со вкус на ванила.

840ml/420g