COKOLADO_panetibig

Paneti - Чоколадо

Брзо замрзнато лиснато тесто со чоколадо.

450g

PRAZ_panetibig

Paneti - Праз

Брзо замрзнато лиснато тесто со праз.

850g

SIRENJE_panetibig

Paneti - Сирење

Брзо замрзнато лиснато тесто со сирење.

850g

SOKREM_big

Paneti - Тенки Кори

Брзо замрзнато тесто.

450g

SPANAK_big

Paneti - Спанаќ

Брзо замрзнато лиснато тесто со спанаќ.

850g

SUSAM_big

Paneti - Сусам

Брзо замрзнато лиснато тесто со сусам.

850g

VIRSLA_big

Paneti - Интегрално тесто за пица

Брзо замрзнато полупечено интергрално тесто за пица.

2 х 80g/ 360g

kroasanintegralen

Paneti - Француски интегрален кроасан

Брзо замрзнато тесто со квасец кое е потребно топлински да се третира во согласност со упатството за употреба.

420g

kroasan

Paneti - Француски посен кроасан

Брзо замрзнато тесто со квасец кое е потребно топлински да се третира во согласност со упатството за употреба.

420g

VISNApanetibig

Panetu - Вишна

Брзо замрзнато лиснато тесто со вишна.

450g

PIZZATESTO_panetibig

Paneti - Тесто за пица

Брзо замрзнато полупечено тесто за пица.

2 х 80g/ 360g

Paneti-zu-zu

Paneti - жу-жу

Брзо замрзнато полупечено лиснато тесто.

2 х 80g/ 360g

Paneti-pasteta

Paneti - паштета

Брзо замрзнато полупечено лиснато тесто.

2 х 80g/ 360g

Paneti-burek-sirenje

Paneti - бурек со сирење

Брзо замрзнат производ од влечено тесто со полнеж од сирење, кое мора да биде термички обработено според упатствата од производителот.

2 х 80g/ 360g

Paneti-burek-sirenje-i-spanak

Paneti - бурек со спанаќ и сирење

Брзо замрзнат производ од влечено тесто со спанаќ и сирење, кое мора да биде термички обработено според упатствата од производителот.

2 х 80g/ 360g

Paneti-burek-meso-i-kompir

Paneti - бурек со месо и компир

Брзо замрзнат производ од влечено тесто со јунешко месо и компир, кое мора да биде термички обработено според упатствата од производителот.

2 х 80g/ 360g

Paneti-burek-kompir

Paneti - бурек со компир

Брзо замрзнат производ од влечено тесто со компир, кое мора да биде термички обработено според упатствата од производителот.

2 х 80g/ 360g

PICA_big

Paneti - Пица

Брзо замрзнато лиснато тесто со пица.

850g

MEDITERANO_big

Paneti - Медитерано

Брзо замрзнато лиснато тесто со италијанско сирење.

850g

LISNATO_big

Paneti - Лиснато

Брзо замрзнато лиснато тесто.

850g